Bericht versturen

Klaar Technisch Co. van China, Ltd maakt kwaliteitsgoederen, doet veilige producten, hoog rendement;

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Ready China Technical Co.,ltd

Ready China Technical Co.,ltd

1 2 3
Ready China Technical Co.,ltd Ready China Technical Co.,ltd Ready China Technical Co.,ltd
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Zuidoost-Azië
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 500000-2000000
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 70% - 80%

Klaar Technisch beperkt Co. van China, de Majoor in de productie van allerlei elektronische schakelaars en dagelijkse gebruiksproducten, vooral voor de dagelijkse badproducten, de reeks van het de uitvoerbad, badkleurpotlood, bad fizzie zo op vele het stuk speelgoed van de badruimte vastgestelde goederen, Electornic-producten zijn in veel apparaten op elektronengebied van toepassing. Onze hoofdproducten zijn Eindblok, Doordringende schakelaar, Verbindingsdoos, DIN-spoor, Ventilator en ventileren filter, badkleurpotlood, shampoo van het bad de vastgestelde bad, badvloeistoffen, badstuk speelgoed reeksen enz. die wij ons altijd aan vervaardiging van Elektrische verbinding hebben geconcentreerd en de relatieve producten, onderzoeken wereldwijd energiek potentiële markten. Meestal van onze producten goedgekeurd door Ce, RoHS, CCC, UL, enz. en binnengaan aan inernationalmarkten. voor geplaatst bad zijn wij pas EN 71 1 2 3 zo op, voor de V.S., zijn wij pas F963 en ASTM.
Wij keuren geavanceerde technologieën en hoogte goed - kwaliteitsmateriaal om meer dan 20 reeksenproducten in IC-SKT, SPELDreeks, elektrisch distributiesysteem, vermogenssturingssysteem en kabelverbinding etc… met inbegrip van SKJ-reeks eindblok, ST1-de schakelaar van de reekslente, Isolatie doordringende schakelaar, DIN-spoor, Ventilator aan te bieden & filter, elektrische metende doos, multifunctioneel eindblok en relatieve toebehoren & hulpmiddelen te ventileren.
Wij nemen de markt als gids, de cliënten als centrum; hecht belang aan de kwaliteit, keur mensen met capaciteit, beheer en de dienst, met goede kwaliteit goed en de concurrerende prijs, is onze producten goedgekeurd door handelaars allebei in binnen- en buitenland, tot nu toe, wij een lange en sterke zakelijke relatie met vele binnenlandse en overzee importeurs en groothandelaars over de hele wereld hebben gevestigd. Duitsland vooral, Korea, Italië, Frankrijk, Brazilië, Rusland, India en Midden-Oosten enz.
Aanhangend het principe van pragmatisme, toewijding, innovatie en samenwerking, stemmen in wij cordially met onderhandeling en samenwerking in alle vormen;
Welkom om ons bedrijf, website te bezoeken en alstublieft allebei van ons vriendelijk uit te breiden een kans om met elkaar bij het begin samen te werken.

China Ready China Technical Co.,ltd Bedrijfsprofiel 0

China Ready China Technical Co.,ltd Bedrijfsprofiel 1

China Ready China Technical Co.,ltd Bedrijfsprofiel 2

China Ready China Technical Co.,ltd Bedrijfsprofiel 3

Contactgegevens
Ready China Technical Co.,ltd

Contactpersoon: Daisy Zhou

Tel.: 86-18825261290

Direct Stuur uw aanvraag naar ons